Hur skapar jag ett Adobe-ID i Android-appen?

Så här gör du för att skapa ett Adobe-ID i Bokons Android-app:

Tryck på Menyknappen och välj Adobe ID

Välj att skapa ett nytt ID. Först väljer du “inget konto än? Skapa ett nytt på www.adobe.com”. Du blir då omdirigerad till en ny sida där du trycker på “Har du inget Adobe-ID?”

Fyll i uppgifterna som efterfrågas (observera att för-och efternamn behöver fyllas i till höger på sidan, det syns inte om man sitter på en enhet med liten skärm) och tryck på Skapa.

Skriv in ditt nyskapade Adobe-ID och välj Aktivera.

Du kan nu läsa DRM-skyddade böcker i Bokons app.

Om det är något som inte fungerar, hör gärna av dig till vår support så hjälper vi dig snarast möjligt.