Följ

Hur lyssnar jag på ljudböcker i Bokons app för Android?

 

När du har köpt en ljudbok så kan du enkelt ladda ner den i appen genom att trycka på ljudboken i ditt bibliotek.

Det är viktigt att du är uppkopplad på WIFI under hela nedladdningen, som kan ta några minuter eftersom ljudböcker är mycket större än e-böcker.

Enheten får inte sättas i viloläge under nedladdningen, för då måste du börja om från början. Däremot kan du lyssna på en annan ljudbok under tiden, eller läsa en e-bok under tiden du laddar ner din nyinköpta ljudbok.

OBS: Du kan ladda ner flera ljudböcker samtidigt, men det tar då lite längre tid.

När ljudboken har laddats ner så ligger den under rubriken "Bokon-böcker". Då kan du lyssna på den direkt genom att klicka på den. 

Först när ljudboken börjar spelas så kommer du se en kapitelöversikt. Efter 10 sekunder så ser du istället boken omslag. För att komma tillbaka till kapitelöversikten så trycker du på i-et på bilden. 

 

Du kan hela tiden se hur länge du har lyssnat på ett kapitel och hur långt det är kvar tillnästa kapitel genom att titta på det vita strecket under bilden. Du kan också pausa eller gå fram och tillbaka mellan kapitel genom att trycka på paus- eller pilknapparna. 

Genom att trycka på Bibliotek högst upp i vänstra hörnet kan du läsa en annan e-bok eller använda en annan app samtidigt som ljudboken spelas. 

För att stopp uppspelningen går du in i ljudboken och trycker på paus-knappen. 

 

Tillbaka till Bokon.se

 

Var denna artikel till hjälp?
1 av 3 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk