Följ

Hur läser jag externa e-böcker i Bokons iOS-appar?

Med den senaste uppdateringen av vår applikation är det nu möjligt att läsa alla typer av dokument i Bokons app. Du kan alltså läsa även böcker som du köpt i andra butiker än Bokon, eller till och med lånat på bibliotek.

Här är vad du behöver göra:
1. Försäkra dig om att du har installerat den senaste versionen av vår app. Du kan kontrollera vilken version du har under menyvalet Inställningar > ”Om”. Du kan även ladda ner den senaste versionen av appen via App Store.
2. Öppna e-boken på din iPhone eller iPad om du har appen installerad. Hos flera e-bokhandlare får du ett mejl med en länk till din bok, i så fall ska du klicka på länken.
3. När du klickat på länken kommer du att mötas av en meny med valet ”Öppna med” och när du klickar på denna får du valet att öppna din e-bok med ”Bokon”. E-boken ska nu finnas på hyllan i ditt Bokon-bibliotek insorterad under ”Andra e-böcker”.
4. Nu kan du läsa din e-bok direkt i vår app, och även om du ännu inte kan använda dig av bokmärken, minns appen hur långt du har kommit i boken. Liksom för alla våra andra e-böcker kan du även ändra textstorlek och bakgrundsbelysning, så att du kan läsa på kvällen. Du kan förstås också välja att läsa i porträtt- eller landskapsläge.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk