Följ

Hur läser jag e-böcker som jag skaffat på annat håll i Bokons Android-app?

Med vår  Android-app är det möjligt att läsa alla typer av dokument. Du kan alltså även läse e-böcker som du köpt eller lånat på annat håll.

Så här gör du för att läsa externa e-böcker i Bokons app:

  1. Försäkra dig om att du har den senaste versionen av vår app installerad. Du kan också ladda ner senaste versionen via Google Play.
  2. Öppna e-boken på din Android-enhet där du har appen installerad. Många bokhandlare skickar ett mejl med en länk till boken du köpt, klicka i så fall på denna.
  3. Nu får du en dialogruta där det står ”Öppna i…” och när du klicckar på denna kommer du att se Bokons app som en av de program som går att välja.
  4. E-boken finns nu på hyllan i ditt bibliotek hos Bokon, sorterad under ”Andra e-böcker”. Om det är en bok som är skyddad med Adobe DRM, måste du aktivera ditt Adobe ID i vår app för att kunna läsa boken.

Du kan nu läsa din e-bok i vår app, och även om du just nu inte kan använda bokmärken, minns programmet hur långt du har läst. Precis som med våra andra e-böcker, kan du också ändra textstorlek och bakgrundsfärg så att du kan läsa på kvällen – och du kan läsa din e-bok i både liggande och stående läge.

Var denna artikel till hjälp?
1 av 1 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk