Så aktiverar du funktionen ”Skicka till Kindle”

Så här gör du för att få det att funka

Käre kund,

på grund av Amazons nya verifikationskrav kan vi inte längre skicka e-böcker direkt till din Kindle. Processen ser nu ut som följer:

1. Markera din boken som du vill skicka till Kindle i ditt bibliotek(hemsidan inte appen) och klicka på "skicka till Kindle".

2. Du kommer nu få ett mejl med den konverterade boken till din på Bokon registrerade epostadress med instruktioner.

3. Se till att din epostadress är registrerad i dina Amazon-inställningar under rubriken "Approved Personal Document E-mail List". *(se nedan hur du gör)

4. Vidarebefordra mejlet du har fått av oss(med boken bifogad - viktigt!!) till din Kindle-adress.

5. Verifikationsmejl borde komma inom kort från Amazon till din Kindle-adress för att bekräfta att din bok har mottagits och nu finns på din Kindle. I vissa fall dyker boken upp utan att du får ett mejl.

Vanliga orsaker till fel

1. Boken (.mobi-filen) är inte bifogad.

2. Din Kindle-adress är inte .com utan du har använt .se

3. Din e-postadress är inte registrerad i dina Amazon-inställningar.

4. Din Kindle är inte uppkopplad på internet.

* Såhär registrerar du din epostadress i dina Amazon-inställningar

Gå in på ditt Amazon-konto och klicka dig vidare till Content & Devices > Preferences > Personal Document Settings. Titta under rubriken "Approved Personal Document E-mail List" och lägg till din e-postadress om den inte redan finns där.